Pages

Wednesday, November 18, 2015

Miu


Vahel unustan suisa ära, et mul veel blogi on. Praegugi tuli see meelde tänu mingile blogiuuringu meilile, millega seoses olin sunnitud oma viimase aja blogi statistikat vaatama. Päris nukker, mis mu vaatamistega juhtunud on, aga kes see ikka viitsib kuu aega ühte ja sama sinist bemmi vaadata. Teine asi, mille peale see küsitlus mõtlema pani, oli see, mis eesmärki mu blogi üldse täidab. Ma isegi ei tea enam, kas kirjutada teile pikki lugusid oma mehhatroonikuelust või tilgutada siia vahel pilte, mida on vähese vaba aja tõttu ka viimasel ajal arvutis üpris vähe. Pilte teeksin muidugi rohkem, kui mu armas-kallis muusa Maria poleks UK-sse läinud, seega kui leidub keegi, kes Mariat vahel asendada tahaks, siis võite mulle alati kirjutada-joonistada :)


Väiksed plaanid mul muidugi on, seega kui kõik lugejad päris ära pole kadunud, võin lubada, et varsti läheb veidi huvitavamaks. Kui esimene semester läbi saab, saab kooliasjadest ka ilmselt pisut rohkem selgust ja mul tekib veidi uneaega, mida blogimisele ohverdada. Jõulude paiku saate verivorstide kõrvale ehk palmipilte vaadata ja kui kõik hästi läheb, siis varsti näete mu kuldset liikurit rohkem kui lihtsalt pildikaunistusena. Ja varsti-varsti saan teile oma Street.ee kalendriseiklustest ka rääkida ning pilte jagada. 


Seniks jätan teile mõned pildid Luige käeharjutusest ja luban (nagu alati) anda endast parima, et varsti blogis natukenegi huvitamaks läheks. Praegu jooksen raamatukokku kinemaatika kontrolltööks õppima.

No comments: