Pages

Friday, March 6, 2015

Day 3 - Biggest fear


Selle teema juures ei teinud ma mingeid järeleandmisi. Ma oleksin võinud pildistada ämblikke või kaevukaasi, ent tegelikult tean vägagi hästi, et on ainult üks asi, mis minus päriselt hirmu tekitab. Nimelt kardan ma kukkumist. Seevastu pole mul kõrguste vastu midagi, kuigi pildilt võib vale mulje jääda. Pilt on nii-öelda illustreeriv ja jutt käib sellega kaasa - ei tahtnud Johanit maha viskuma sundida ja peas mõlkus selline idee. Kõrgused on toredad ja maagilised, aga kukkumist kardan ma ka kahe jalaga maa peal seistes. Talvel ma naljalt jääga jalutama ei kipu ja peale lubade saamist sõitsin ehk isegi ridikuloosselt palju autoga, ent ma lihtsalt ei saa teistmoodi. Või siis tegelikult, saan küll, aga 20 luumurdu jätavad oma jälje. Ebatasasel pinnasel käivad mu peast läbi miljonid flashbackid sellest, kuidas ma millegi taha kinni jään, millised kondikesed murran. Ja eks see kõik ole peas kinni, sest vati sees ei saa ma kunagi niikuinii elada, aga mingil määral ettevaatlikuks olen end ajapikku õpetanud küll. 

2 comments:

Anonymous said...

Väga äge pilt! Kuidas sul sinna ronida õnnestus?

Anonymous said...

keegi on pärdikutempe teinud kuskl ;)