Pages

Friday, November 28, 2014

Thanksgiving - Roosi editionOtsustasime emmega esimest korda tänupühasid tähistada. Teisipäeval sain ülesande osta kalkun ning panna see sulama, et neljapäeval saaks selle ilma suurema vaevata ahju visata. Käisin läbi pea kõik Tartu poed ja peaaegu mõtlesin osta pardi ja vaadata, kas emme teeks vahet või ei. 


Lõpuks olin mina väga tühine osa tänupühaürituse õnnestumisest ja ostsin ainult koogi. Õnneks panin sellega suhteliselt täppi, sest Werneri jõulubrita on nüüdsest mu uus lemmik. Tavaline brita mulle üldse ei meeldi ja tegelikult ostsin jõulubritad ka emmele mõeldes, aga need olid tõesti head :)


Mingi aeg liitusid meiega teatrist tulnud vanaemme ja Vallo, kes ei olnud absoluutselt nõus pildi jaoks poseerima, aga paar pilti võlusin siiski välja. Igatahes nägid nad väga armsad välja ja ma peaks neid vist rohkem salaja pildistama. Kalkunist mul küll pilti ei ole, aga meil oli suur kolmekilone kalkun koos ahjukartulite ja gravy'ga. 


1 comment:

Anonymous said...

Need pildid on nii siirad ja armsad! =)