Pages

Wednesday, October 29, 2014

DAY 28 - Paper


Paberi pildistamine hirmutas mind juba challenge'i alguses. Võimalusi on tohutult, aga midagi erilist ja huvitavat teha on üpriski keeruline. Raamatu põletamine sai juba raamatute teema juures ära tehtud, seega otsustasin voltimise kasuks. Väiksena meeldis mulle hullult voltida. Siiamaani on meelde jäänud, kuidas laevukest teha. Lennukeid ei oska ma tänase päevani kuigi hästi, ent aurikuid ja tuksuvat südant võin paberist teha kasvõi une pealt. Porilombis laevuke oleks pisut igav olnud ja randa praeguse ilmaga ka ei kisu, seega läksin lihtsama vastupanu teed ja teostasin ühe vaikelu pildi, mis mul viimasel hetkel mõttesse tuli.

Jäänud on viimased kaks challenge'i päeva ja mul on ühteaegu kurb ja rõõmus olla. Kurb, sest ma olen kaameraga nii kokku kasvanud, et omamoodi rutiiniks on saanud kohustuslik tunnike kaamera seltsis, lahendades esialgu võimatuna näivaid ülesandeid ja brainstorm'ides hommikust õhtuni. Rõõmus aga seetõttu, et ma olen sellest ettevõtmisest niivõrd palju võitnud. Pikemalt räägin viimase päeva postituses, millest saab tõenäoliselt hunnik klišeed ja mannavahtu, sest olen oktoobrikuust nii vaimustuses.


Täna oli koolis bioloogiateemaline praktikum, mille käigus läbisime Rändava Bioklassi viietunnise kursuse. Mul oli seal pisut igav, sest kogu teoreetiline osa tundus kordamisena. Nimelt ostsin USA-st Time'i väljaande DNA-st, mille olen otsast lõpuni läbi lugenud ning tunnen, et tean DNA kohta kõike. See pole muidugi tõsi, sest teada on nii palju, ent palju huvitavat leidsin sealt ajakirjast sellegipoolest. Praktiline osa oli seevastu väga huvitav, tegelesime fancypancy'de pipettidega ja nägime päris DNA ahelakesi oma silmaga. Ühtlasi olin üllataval kombel oma võistkonna kõige täpsem pipeteerija ja pidin ühe katse tegemist juhtima, mis oli minu jaoks täielik võõras kohas vette viskamine, sest kuitahes palju ma teadust ka ei armasta, ei tunne ma end teadusülesandeid lahendades üldse kindlalt. Hullu polnud midagi, praktikumiga jäin lõppkokkuvõttes täitsa rahule.

1. Black and white self portrait
2. Candlelight
3. Close up
4. Clouds
5. Your favourite color
6. From distance
7. Bad habit
8. Morning
9. Books
10. Something sweet
11. Your choice of topic (shadowplay)
12. Pattern
13. Glow
14. From low angle
15. City lights

16. Eyes
17. Childhood memory
18. Love
19. Reflection
20. From high angle
21. Animal
22. Guilty pleasure
23. Black and white landscape
24. So cold
25. In motion
26. Sexy
27. Fresh
28. Paper
29. Your emotion today
30. Your choice of topic

1 comment:

Merlin K said...

No see esimene pilt.. Vau.