Pages

Tuesday, June 17, 2014

Meem tag

Hakkasin igavusest vanu Ingeri postitusi lugema ja avastasin, et ta tagis mind mõni aeg tagasi Meem tag'i postituses. Niisiis, Ingeri blogi leiate siit. Tagiks ühe inimese, kes vist kindlasti mu blogi loeb ja selleks on Eneli. Pildid ei käi üldse postituse juurde, aga need on kogu aeg teistest postitustest välja jäänud...


1. Kui sul oleks võimalik võtta endale ükskõik milline loom, siis kelle sa võtaksid?
See tundub nüüd väga suure ahvimisena, aga ma olin ise ka Ingeri vastust lugedes üllatunud ja kõik mu lähemad sõbrad-sõbrannad võivad kinnitada, et tulevikus on mul ideaalis oma hüljes, kellel on oma hiigelsuur bassein ja ma saan temaga koos supelda ja temaga koos kõike toredat teha. Tegelikult ma ilmselt hüljest ei saa ja kedagi peale oma kiisumiisude, musipallide, kallirullide, (insert more sweet words) Kärtsu ja Mürtsu ei taha ka.

2. Kelle blogi lugedes tekib sul tunne, et sa tahaksid minna ja temaga paar drinki teha?
Ma vastan sellele küsimusele võtmes: kelle blogi lugedes tekib mul tunne, et ma tahaks temaga paremini tuttavaks saada ja sellele vastaks ma Iti ja Merily.

3. Mis oli su viimane heategu?
Mõtlesin küll kauem, kui oleksin pidanud. Kõik pisikesed heateod jäävad vist aega, kui kool veel kestis, siis ma ikka vahel viisin Cassyle kooli porgandkooki, et tal parem tuju oleks ja aitasin mingite kooliasjadega, kui vaja ja muud sellist. Aga mingit päris-päris heategu mulle ei meenugi. Wow, I must be a really bad person :S

4. Mis asjad ajavad sind närvi?Liiga paljud asjad. Nagu päriselt, see on lausa kohutav. Ma ei kannata näiteks jalgade/sõrmedega trummeldamist või seda, kui keegi minuga rääkides nt telekat vaatab ja mind ei kuula, või kitarrimängimist, kui akordid on valed või kitarr on häälest ära.

5. Mis oli vimane asi, mida sa sõid ja mida enne mekkinud polnud?
Ilmselt oli selleks Bahreinis proovitud Turkish delight, mida emme mulle tutvustas ja millesse ma kohe ära armusin, sest see on lihtsalt nii-nii hea.

6. Millal viimati nutsid? Miks?
Üllataval kombel oli viimane korralikum pisaratega tunnete valang siis, kui ma sain teada, et ma pean oma käega operatsioonile minema, sest mul oli pärast Peterburi traumapunkti ja haiglat ja murdmist ja kipsi panemist nii lootusetu tunne ja operatsioon sinna otsa ei kõlanud üldse toredalt. Ühe pisarakese poetasin siis ka, kui sain teada, et mul on raudplaat käe sees, sest noh, for obvious reasons, eksole.2 comments:

Anonymous said...

Mis on Joosepist saanud?

josssa said...

Hei, Anon!

Tänan küsimast, ma olen jätkuvalt elus ja mul läheb hästi! Kuidas sul läheb?

Joosep