Pages

Friday, March 7, 2014

Lumikellukesed!!


Sel korral on mul õnnestunud hankida kips kõige halvemal ajal. Ärge saage valesti aru, kips on alati valel ajal ja sellest ei saagi vist vaimustuses olla, lihtsalt just sel ajal, kui kevad tuleb kaks kuud varem ja kui toimub suur hommikujooksude üritus, istun mina kodus või Kambjas ja löön aega surnuks. Seda ei saa otseselt pahaks panna, sest puhkus ja magamine peaks jalale eelkõige kasuks tulema, aga mingi kohusetundlik Paula istub kogu aeg õlal ja heidab mulle mu ebaproduktiivsust ette.

Samas on kõiges midagi positiivset. Vanaema hellitab mind Kambjas parimate söökidega ja ei heida mulle mu lebotamist üldse ette, kuigi käib ise hommikuti kepikõndi tegemas ja räägib, et peagi saab järve ujuma minna. Väike kadeduseuss sööb lausa, sest õues on ilmad nii ilusaks läinud. Sõbrad on ka superarmsad ja on alati nõus mulle Tartus seltsiks olema, et ma üksi poleks. Joosepiga tegime isegi pilte, muuhulgas vedas ta mu aeda, et saaksin oma aia esimestest lumikellukestest pilti teha! Koolistressist pole midagi järele jäänud, üritan lihtsalt mitte mõelda sellele, et perioodi lõpus hindeid nähes tuleb see stress topeltkoguses üle elada. Kassid on ka nunnud, käivad hommikuti vaatamas, kas pulssi veel on (loe: kas süüa antakse varsti) ja poevad kaissu magama.


Ühtlasi tasuks vist ära mainida, et selle postituse valmimist valvab kindlameelselt väike õnnetu koer Domino, kes igatseb väga oma issit ja vaatab vahetpidamata aknast välja. Ehk siis mu tiheda graafikuga onu laekus sel nädalavahetusel Kambjasse, hetkel küll vaid mingi osa temast ehk siis kaks lontut, Jane ja Domino, aga ma usun, et millalgi jõuab täissuuruses onu ka. 

Nautige oma kevadet minu eest ka, küll ma kipsist vabanedes kõik topeltkoguses järele naudin. 

No comments: