Pages

Tuesday, December 3, 2013

Stressiblogi

Siis, kui üritad Kärtsu/Mürtsuga pildile jääda.

Iga nädala alguses olen täiesti kindel, et selle üleelamine on peaaegu võimatu, ja ometi olen kuidagi nii juba umbes 14 nädalaga hakkama saanud. Jäänud on veel poolteist nädalat teisest perioodist ja peale seda läheb olukord veel nutusemaks, sest tagasi kooli minnes on mul kakskümmend päeva oma uurimistöö esitamiseks. Jah, oleks vist kahetsusväärne tõdeda, et mul on tehtud heal juhul viis protsenti kogu sellest tööst. Kohutav. Yet ei tea ma ikka päris täpselt, kuidas ma seda teha tahan ja ei tea, kas üldse saan teadma. Note to self: Järgmises elus tee 11. klassi uurimistööks praktiline töö, näiteks korralda algklassilastele joonistusvõistlus või mälumäng ja säästa hunnik närve ning ajurakke.


Nädalavahetusel ma igatahes ei tegelenud oma uurimistööga. Käisin hoopis Kambjas. Tõime kuused ära ja põikasime jahimajakesest läbi - seekord sain isegi pildi! Linnukesi pildistasin ka, aga seekord võtsin vale objektiivi kaasa, seega pidin umbes meetri jagu lähemal seisma ja võite ise arvata, kui väga nad julgesid oma majakesse sööma lennata.

Väike laisk Rottie isegi ei viitsi rohkem kirjutada, läheb hoopis magama :)

No comments: