Pages

Saturday, December 7, 2013


Eile oli MHG advendikontsert, mis toimus TÜ aulas ja kätkes endas kooride, solistide ja vilistlaste esinemisi. Ma ei ole suurem asi kooliürituste inimene, olen neil pea alati nii Härmas kui ka Raatuses esinenud, aga tavaliselt ongi see rohkem nagu pelgalt esinemine, millele eelneb ja/või järgneb pikk ootamine tagaruumides. Seekord istusime tüdrukutega rõdul ja vaatasime suuremat osa üritusest ja tuleb tõdeda, et ma sain vist alles nüüd aru, mis see Härma vaim on, millest Joosep mulle pikemat aega rääkinud on. Isegi tagaruumides ootamine pole igav ja üritus ise oli ka väga ilus.


Peale advendikontserti käisime Joosepiga kinos Stathami uut filmi "Homefront" vaatamas, mis oli üle pika aja jälle üks väga-väga hea film. "Advokaat" oli ka hea, juhul kui ma veel ei öelnud: Fassbender on ikka väga super näitleja (ja sobiks minu arust oma komminaeratusega nii hästi Bondiks). "Homefront" on selline hästi natuke klišee, samas väga teistmoodi plot'iga film, mille teist osa me Joosepiga väga ootama jääme. Statham on väga super filmiisa ja koht, kus nad elavad, on lihtsalt nii perfektne ja see pisike tüdruk on ka nummi ja ühesõnaga minge kõik vaatama!


Siia juurde saate paar Instagrami pilti, midagi paremat mul kaameras praegu ei ole. Üritan Väiksest Kiisust Kambjas olles mõne korralikuma pildi saada :)

No comments: