Pages

Saturday, August 10, 2013

VEGA


Ma arvan, et üheski peres ei mängita nii palju kaarte, kui meie omas. Igatahes on meil pea igal õhtul köögilaua taga kaardipõrgu ja ühtlasi ei usu ma, et kellegi peres köögilaua taga sarnaseid väljendeid ja hüüdnimesid genereeritakse nagu meil siin. Aga seni pole veel keegi kaardimänge boikoti alla pannud, seega igal õhtul, kui me kõik Tallinnas juhtume olema, mida tegelikult nii tihti ei juhtugi, toimuvad Peetri külas hilisõhtused tihivõtmised. 


Vegast pildi tegemisega nägin kõvasti vaeva, sest Vega on suhteliselt tujukas kassipreili ja kuigi tal on superilusad silmad, siis tavaliselt on tal lihtsalt torisemise tuju ja kaamerasse jääb kõik muu peale silmade. Nii ma siis roomasin seal muru sees umbes veerand tunnikest, kuni lõpuks sai Vega aru, et tõenäoliselt lähen ma ära nii pea, kui ma olen soovitud pildi kätte saanud. Nii ta siis poseeris ja vaatas oma superarmsate silmadega sügavalt kaamerasse, ma olin hetkeks superõnnelik ja siis sai mälukaart täis. Kõige kiirematele liigutustele vaatamata ei jõudnud ma vanu pilte eest piisavalt kiiresti ära kustutada ja järgnesid järjekordsed kümme-viisteist minutit. Lõpuks sain ÜHE pildi, see-eest võib selle ühega täitsa rahule jääda. Ilus kiisu on :)

Ja koogipilt on üleöö minu firmamärgiks saanud maasikakoogist uues variatsioonis. Varsti saab kõigil sellest koogist kõrini ja siis pean ilmselt jälle uue imelihtsa retsepti leidma ja selgeks õppima. 

No comments: