Pages

Sunday, May 26, 2013

Joosep alustas makropiltidega ka :D

Ma absoluutselt ei viitsi selle arvestustenädala jaoks enam pingutada, sest mul oli just supervinge nelja päeva pikkune nädalavahetus ja kõik on nii super. Laupäeva olin põhiliselt Kambjas, vaatasin uued tibud üle. Supernunnud kaheksa elukat, kellest kaks on siidikana tibud ja minu vaieldamatud lemmikud (tibupildid on allpool). Ülevaatlikuma seeria tibupiltidest saab vaheaja alguses, sest Joosep lubas mulle assistendiks tulla ja tibusid pildistamise ajal valvata.


Täna käisime Joosepiga üle pika aja (meie kohta) botaanikaaias ja kui homme ei algaks arvestustenädalat, oleks ma seal õhtuni lilli pildistanud ja ringi jalutanud. Igatahes oli väga mõnus ja ilmad lähevad vist ka täpselt arvestustenädalaks ilusaks, mis on muidugi eriti motiveeriv... Ja kuna sellest suvest tõotab tulla kõige vingem suvi seni, sest muuhulgas jäävad sinna sisse Bahrein ja minu esimene tripp Londonisse, noore bioloogi kursus ja suur rattatrip Joosepiga ja palju-palju muud vinget, siis tahaks lihtsalt selle ühe nädala skippida ja kohe suve kallale asuda.   


No comments: