Pages

Monday, March 25, 2013

99 Luftballons

Esimene koolipäev oli umbestäpselt selline, nagu ma seda ette kujutasin. Segane rühmatöö füüsikas, mis lõpuks päris valmis ei saanudki. Üsna sisutühi kirjandus, mis võib-olla ainult tundus sisutühi, sest mul polnud mingit koolimotti. Imetoredad matemaatikad, kus ma seekord isegi peaaegu rütmis püsisin ja isegi Annabeli küsimustele vastata oskasin. Ja tunnikontrolli polnud, seega möödus matemaatika üle ootuste hästi. Inglise keel, kus ma tegelikult ei teinud ka suurt midagi, aga me vist üleüldse ei teinudki suurt midagi... Ja kunstiajalugu, kus sain oma kunstioskusi lihvida ja natuke funfacte Roomast kuulata. Ja koor, kus me pidime üksi ette laulma. Ma vihkan üksind ettelaulmist. See on masendav. Seda ei tohiks teha. See on kohutav. Sest mina olen üksinda ettelaulmises kohutav :))


Ja tahes-tahtmata tekib tunne, et esimesel nädalal ei toimugi koolis kuigi palju, sest koolis käiakse ainult kaks päeva ja esimene päev polnud kuigi paljulubav. Ja Sakala mälumäng lõppes üsna kurvalt, sest pärast nädalat aega tuhnimist magasime õige tähtaja maha, kuna meil oli valesti meelde jäänud.

Pilt by Kalmus

See vinge 4000-sõnaline blogi ülikoolidest, mis on kergelt viral juba, oli suures osas story of my life. Mitte selle pärast, et ma ülikooli minna ei tahaks (üleüldse leian, et tegelikult oleneb päris palju erialast ja inimesest), aga justnimelt selles osas, mis ta kogu sellest rahvast rääkis, sest mul on päevast päeva sama tunne. Ja blogi oli päris hea, seega tasub üles otsida ja lugeda ;)

No comments: