Pages

Thursday, February 7, 2013

long time no see

Mul on nii kahju, et ma üldse pole blogida jõudnud, aga viimasel ajal on kool kergelt üle pea kasvanud ja blogida jõuaks ainult õppimise arvelt, mis lõppeks veel suuremate hunnikutega asjadest, mis vajavad tegemist. Üle pea kasvanud selles mõttes, et kõik jõuab ära teha, kui hingega asja juures olla ja mingit vaba aega kusagilt ei jää. Osati kindlasti tänu olümpiaadidele, mingil määral kindlasti sellele haiguste nädalale, mis kõik pisut edasi lükkas.

Muidu on koolis üpris huvitav. Muide, bioloogias sain 6. koha piirkonnavoorus, mis on täitsa okei, vähemalt mitte 23. Ja ülehomme on selle aasta viimane olümpiaad (loodetavasti) - emakeel. Homme on BALL, polegi vist blogis üldse maininud seda. No igatahes tõi mu emme mulle Bahreinist ülimegaivinge kleidi ja kingad, seega pole ma viimased nädalad tüdrukute nö kleidipaanika osakonda kuulunud, sest need on juba pikemat aega kapis seisnud. Selle eest otsisin pikka aega enda kleidi juurde kõrvarõngaid ja ei leidnud neid päris õigeid. Kurtsin ääriveeri muret Annabelile, kes järgmise päeva hommikul mulle sinised kõrvarõngad lauale laotas ja ütles, et ta ise polegi neid kunagi kanda saanud, sest need liiga sinised. Aga mulle sobisid superhästi.  Ja siis ma sain aru, et see on peaaegu juba nagu traditsiooniks saanud, sest eelmisel aastal laenas mu pinginaaber Liisu mulle balli jaoks kõrvarõngaid, kusjuures mu armas ajalooõpetaja, nüüdsest ka Härma IB ajalooõpetaja, aitas "neid õigeid" välja valida. Seega tundub, et traditsiooni tuleb jätkata :)

Vahepeal olen end Coca joomisest võõrutanud, seetõttu on minu külmkapis koha leidnud näiteks mustika-õunajook, kusjuures erinevate valmistajate omad, sest tahtsin teada, kas mõni on parem. Ja kusjuures Põltsamaa oma on tsuti parem, sest seal on pärisel õuna maitset ka, aga kellele mustikad rohkem meeldivad, peaks Aura oma eelistama :D Peale selle on seal olnud veel apelsinimahla, õunamahla ja piima. Seni, kuni emps ütles, et Bahreinis on Coca-Cola tehas ja et ta sai kellegagi jutu peale, et kui ma end sinna kohale vean, saan seal ühe ekskursioonitiiru!!!!

Ma kardan, et ballipiltidega lähe üpris kaua aega, seega neid ei luba eriti pea, aga ega mul muid pilte ka eriti pole :( Olge siis tublid ja ärge Paula peale pikka viha pidage blogide puudmise pärast, niu.

No comments: