Pages

Monday, January 28, 2013

1136


Just siis, kui ma olin oma päevakava enam-vähem normi saanud, tekkis kuskilt taas päevakorda saksakeelne kirjand, mille enda jaoks küll juba vaikselt ebatähtsate asjade listi olin kandnud, aga kui mu vana klassijuhataja helistas ja ütles, et pooled DSD tegijad ei vasta isegi ta kõnedele, sain aru, et oleks parem see siiski ära teha. Peale selle tuli kusagilt mingi vabadusvõitluse viktoriin, milles iseenesest ei pea osalema, aga mis tundub ikkagi huvitav ja mille eest saab kunstiajalukku viisi, mis on alati hea. Ja keemiaviktoriin tuli lihtsalt meelde, olgugi et see on koguaeg teemas olnud.

See periood tundub koolis kuidagi seisvat, esiteks kindlasti selle gripi pärast, aga isegi enne seda ei tundunud seal midagi toimuvat. Ma usun, et see tähendab mingit väga kiiret perioodi enne arvestusi, mis ei kõla üldse hästi. Ja ma nii tahaks selle asemel pigem mõnest fotokonkursist osa võtta või midagi muud lõbusat teha :(

Ööd :)

No comments: