Pages

Saturday, December 8, 2012

Neljapäeval oli advendikontsert, mis tähendas jälle üht pikka pausi proovi ja kontserdi vahel, seega käisime tüdrukutega hiinakat söömas. Kontserti ise väga ei näinud, sest meid ei lubatud rõdule vaatama ja meie esinemise kohta ei oska ka midagi öelda, aga ilmselt kõige hullem ei olnud ega midagi.

Koolis on kõik muidu täitsa fun, järgmine nädal on viimane, mis tähendab palju-palju õppimist ja üleüldse pinget. Ajalooarvestus lükkub minu jaoks jaanuari, sest ma olen õigel päeval hoopis Treffneris (?!?!?!?) viie kooli kohtumisel. Võite siis pöialt hoida, et eesmärk, millest me juba üheksanda klassi lõpust saati Joosepiga rääkinud oleme ehk siis võit Treffneri üle viie kooli kohtumisel, täituks. Harjutamise mõttes lähen homme (pühapäeval) talvisele matemaatika lahtisele. Rohkem teen seda küll nende 2 protsendi pärast, mis mu mata kusrsusetöö pääst võivad, aga noh...

Joosep lubas mu isiklik modell olla, seega üks deep pilt, wii.

Ja siin on fototõestus sellest, et mu päkapikud loevad mu blogi, seega reedel koju tulles leidsin köögist sellise armsa üllatuse :)No comments: