Pages

Thursday, November 29, 2012

Superman
Leppisime juba nädala alguses Joosepiga kokku, et läheme koos saali, ma teen pilte ja ta mängib kossu, täna tegime ära ka. Mul oli väga lõbus ja erinevalt Joosepist oli minu töö eelkõige rahulik ja mõnus, istusin saalipõrandal ja ainsaks ülesandeks oli Joosep kaadrisse saada ja üritada mitte palliga pihta saada. Mul oli väga lõbus ja Joosep väitis ka, et tal oli tore. Olgugi et piltide valgusega eriti kiidelda ei saa, siis vinged näevad need välja ikkagi. Ma ei teagi, kas ta oli suurema osa ajast õhus või maa peal, kui nüüd aus olla.


Muidu ei toimu suurt midagi. Eile oli järjekordne mälumängu voor, kus oleme peale eilset neljandal kohal. Oleksime suure tõenäosusega vähemalt teisel, kui me poleks arvanud, et Londoni olümpia jaoks ehitatud McDonald's lammutati hiljem maha ja kui ma poleks pidanud vahepeal kodus käima ja oleks saanud öelda, et aasta puu on õunapuu ja kui me oleks jokerdanud oma laitmatult vastatud teadusvooru. Aga voore tuleb ilmselt veel ja tõenäoliselt peame selle korraldamise samuti järgmisest aastast üle võtma, nii et eks näis. 


Bioloogia koolivoorus suutsin teisele kohale venitada ennast, mis on taaskord üllatav. Bioloogiaolümpiaadid on nimelt alati valikvastustega (suuremas osas) ning Raatuses läks mul nendel ka alati hästi, seega tuleb vist tõdeda, et mul on lotoõnne või midagi. Aga tegelikult olen ma oma teise koha üle päris õnnelik, arvestades et ma suurest osast sõnadest arugi ei saanud (:

No comments: