Pages

Saturday, October 6, 2012

STACEE JAXX


Esimene periood saab varsti läbi, mis tähendab, et on jäänud viimased kontrolltöönädalad. Ma ise olen oma esimese perioodi seisuga igatahes täitsa rahul ja ma loodan, et mul on järgmised neli perioodi ka motivatsiooni pingutada. Mul otseselt midagi põhjapanevat sellest nädalast kirjutada ei ole, aga mul on ilusaid Johani tehtud pilte minust ja Joosepist :):) Neljapäeval käisime ooperit vaatamas ehk siis "Tosca" väikeses Vanemuises. Ma ei tea, kuidas Joosepile meeldis, aga minu arvates oli päris huvitav ja vaadatav-kuulatav. Olgugi, et Tosca valik oli minu arust pisut ebaõnnestunud, aga ilmselt olid seal mingid kindlad põhjused, miks just nii valitud oli. Tõlge võiks ka madalamal olla, sest ilma selleta poleks ma sellest ooperist küll mitte midagi aru saanud ilmselt :)

Reedel tegime Joosepiga kordamispäeva ning pingelise matemaatika kordamise kõrvalt vaatasime lõpuni kolm filmi. "Rock of Ages", mida tahtsime kinno vaatama minna, aga ei jõudnud. See oli täitsa vinge film, juba ainuüksi muusika pärast. Besides meeldis mulle naispeaosatäitja, sest ta oli nii ilus ja laulis hästi ehk siis Julianne Hough. Teine film oli "The Notebook", mida mina olin kül mitu korda näinud, aga Joosep mitte. Joosepi arvamus filmist oli, et see on nii kurb. Muidu kannatas ta selle ultralääge filmi väga viisakalt välja. Ja kolmas film oli "Tremors", teine osa, kus on mingid jubedad jooksvad elukad ja mis on väga creepy, aga ma ei näinud isegi mitte õudusunenägusid, seega polnud väga hullu. Kolmas ja neljas osa on ka vaja veel ära vaadata, kolmandas pidid nad lendama, nagu ma aru sain...  


Täna oli matemaatika lahtine võistlus, kus mitme tunni istumise tulemus oli kahe ülesande lahendus viiest ja ma ise olen küll üpris õnnelik selle üle, kui nüüd päris aus olla. Järgmine big thing on Scrabble'i meistrivõistlused, muide.. =)

Veel Johani tehtud pilte :)

No comments: