Pages

Sunday, October 14, 2012

If people do not believe that mathematics is simple, it is only because they do not realize how complicated life is. ~John Louis von Neumann


See veider hetk, kui Scrabble'i võistlusel langed teisest voorust välja, võites vaid esimeses voorus tüdrukut, kes lõpuks läbi lohutusvooru üldarvestusse tagasi pääseb ja kogu võistluse kinni paneb. Samas ta oli väga tubli ja niisamuti ka Joosep, kes sai teise koha. Niisiis mul oli niisama ka väga fun :) Pealegi resideerub Joosepi võidetud Scrabble nüüd minu pool, mis tähendab, et ma saan seda temaga ja kõigi teiste külas käivatega mängida.


Homsest algab arvestustenädal, maakeeli perioodi viimane nädal, seega on väga ebatõenäoline, et ma blogida jõuan, aga kuna keegi armas inimene kirjutas mulle Formspringi, et ma ikka rohkem blogiksin, teen ma kiire postituse enne, kui kõik need kontrolltööd mind endasse haaravad või midagi taolist. Kui hästi läheb, saan teile vahepealseid seise teada anda + homme avaldatakse matemaatika lahtise tulemused (probably pole avaldamist väärt üldse)..


Peale Scrabble'i võistlust veetsin oma nädalavahetuse Tallinnas emmega koos riike ja pealinnu pähe õppides ning Teaduskooli matat lahendades. Muuseas tegime ka kohustusliku Vapiano + Komeedi vaarika-beseerull ringi ja mängisime õhtul Scrabble'it ning kaarte. Õhtul õppisin veel ülejäänud vajalikke asju ka ning nüüd olen peaaegu valmis kõigiks nendeks kontrolltöödeks, mille arvu ma enam õieti kokku lugedagi ei oska. Ja ma luban teile, et isegi, kui arvestustenädalal jäävad postitused hõredaks, siis vaheajast on oodata üle pika aja kõige vingemaid ja piltiderohkemaid postitusi üldse. Siinkohal lõpetan selle saladuselooriga ja olen salapärane =) =) Pildid on minust otseloomulikult, sest sõpru mul üldjuhul ei ole ning ka aega mitte. 

Fun Fact: Sellel sügisel on lihtsalt nii palju vikerkaari olnud, Paulale meeldivad vikerkaared :)

Ja aplaus mu nerdy'le pealkirjale otseloomulikult..

2 comments:

mannu said...

ma tuleeeen sintsa mingi õhtu, siis teeme scrabbleparty :P

Paula said...

ajeeeeeee, enne keemia arvestust oleks hää mõte ma usun =)