Pages

Friday, October 12, 2012

AnastasiaKui põhikoolis oli trimestri või veerandi lõpus selline mõnus lebo tunne, et mis seal koolis ikka nii väga enam toimub, hinded väljas ja vaatame filme, siis mu esimese perioodi eelviimane nädal on küll päris rahulik olnud, aga esmaspäevast algab viimane nädal, millesse kuulub suisa seitse kontrolltööd :)

Homme on Scrabble'i meistrivõistlused, jee, jee! Öeldi, et esimesest voorust väljalangenud osalejatele on lohutusvoor, seega lohutusvoor, here I come! Aga ei, ma siiski annan endast parima ja loodan, et ma väga lolliks ei tee ennast seal. Täna valmistusime Joosepiga Scrabble'iks filmi vaadates ja glasuursõõrikuid süües.

Siiski, eelviimane nädal polnud ka üldse igav ega midagi, tooks välja järgmised intsidendid:

  • Lahenes minu krunnimüsteerium: kümnenda klassi algusest olen imetlenud oma klassiõe Heili imelist krunni ja mõelnud, kuidas ta seda küll teeb. Pärast mitmeid päevi proovimist andis Heili mulle keset matemaatikatundi isikliku kursuse ja nüüd olen ma selles peaaegu sama hea, kui ta ise!
  • Toimus Miina Otsib Superstaari ehk siis vinge üritus, kust võttis teiste seas osa ka mu klassivend, kelle kohta juba varem olin kuulnud, et ta oskavat klaverit mängida. Otsustasin siis selle tagasihoidliku palakese ära kuulata ja tuli välja, et Andrei mängib klaverit paremini, kui lihtsalt hästi. See oli väga vinge, mida ilmselgelt tõestab ka fakt, et ta pani selle ürituse kinni. Muuhulgas esinesid ka Kalmus ja Mattias, keda me mõnikord Joosepiga muusikaklassis kuulamas käisime. Tuleb tõdeda, et mul on uskumatult palju musikaalseid sõpru. 
  • Muuhulgas toimus ka mälumäng, kuhu otsustasime viimasel hetkel minna Joosepi ja Kalmusega ehk siis klassidevahelise võistkonnaga. Võistkond Midagi Ägedat lõpetas esimese vooru auväärse viienda kohaga, mille üle me ise kusjuures väga õnnelikud olime. Nagu ma aru sain, toimub neid voore veel, niisiis võite pöidlaid hoida meie awesome võistkonnale, mis kusjuures oma koosseisus on tõestanud ennast ka juba keemiaviktoriinil :)
  • Kehalises jooksime 2,5 kilomeetrit, mille eest ma oma esimese ja ilmselt ka viimase kehalise hinde sain. 
  • Pikematel vahetundidel käisime Joosepiga saalis ja mängisime mingit lahjendatud versiooni viiest miinusest, mis oli väga tore, vaatamata mu haledale kaotusele :D

Ma ei tea, kas ma olen selle kunagi varem blogisse postitanud, aga see on superhea :)

No comments: