Pages

Sunday, September 9, 2012

Love is the triumph of imagination over intelligence.

Pärast esimest koolinädalat oli selline tunne, nagu hullult suur töö oleks tehtud ja nüüd ootab ees mingi väga väärtuslik puhkus, aga tegelikult oli see lihtsalt mingi miniatuurne osake kooliajast millele järgnes tervelt kaks puhkepäeva. Nädalavahetuse veetsin Tallinnas Rene ja emmega, käisime "Vinüülist MP3-eni" vaatamas, mis oli täitsa tore, aga ei vääri minu meelest seda kõige suurejoonelisema muusikalavastuse tiitlit, mis kaval seisab. Tore oli siiski, sest ma sain ilus välja näha. Nimelt läksime Renega koju, et ma saaks kontserdi jaoks riided ära vahetada ja parasjagu siis, kui ma olin endale viigipüksid jalga ajanud ja sinna peale mingi satsilise pluusi leidnud, ütles Rene pisut nördinud häälega: "Ma mõtlesin, et sa paned ikka kleidi...". Seejärel valis ta kapist enam-vähem kõige pidulikuma kleidi, haaras nagist empsi mantli ja lükkas mu tuppa tagasi riideid vahetama. Nii ma siis läksingi etendusele nagu pisike mannavahuprintsess. Enne käisime veel juuksuris ka, mis tegi asja veel pidulikumaks. Muidu möödus nädalavahetus üldse väga meeleolukalt, pühapäeva hommikul ärkasin üles, läksin kööki, Rene seisab köögikapi ees, käed laiali ja tõrjub empsi: "YOU SHALL NOT PASS!". Emps ei lubanud tal pannkoogitaigna sisse vett panna, that's why, aga kuna see selgus alles hiljem, oli see esialgu väga meeleolukas vaatepilt. 


Teine koolinädal tõotab tulla veel tihedam, seega ei julge ma blogide osas midagi lubada, küll aga üritan ma vähemalt pilte teha ja siis millalgi neid blogisse riputada. Täna oli kesklinnas nii ilus vikerkaar, kõik tegid telefonide ja asjadega pilte, ma olin superõnnelik, et ma kaamera linna kaasa vedasin. 


Ja sügise tunne on ka juba totaalselt. Varsti peaks kellegiga mingi sügisese Toomemäe shoot'i tegema... või siis üldse mõne fotoshooti, sest muidu läheb kõigil meelest ära, mina nägu ma olen, ha ha :D Eriti tore oleks tegelikult, kui ma suudaks sügisel oma ilusa pinginaabri Toomemäele vedada ja temast pilte teha, aga ma ei julge lubada midagi. Siinkohal ma paraku taaskord ei mõelnud Karl Henrikut... khm.

*see ülemine gangstapilt on puhtalt sellepärast, et ma kandsin terve nädala mingit sitsi ja satsi ja pidin tasakaalustama mingitmoodi 

2 comments:

josssa said...

esimene pilt on kena, huvitav, kes tegi?:P

Paula said...

Hmm.. mu isiklik staarfotograaf ilmselgelt :P:P