Pages

Monday, September 24, 2012

bisi rottie on bisi


Just letting you know, et sel nädalal on mõnusalt kontrolltöid ja muidu tähtsaid asju ning lisaks kõigele on ka teadlaste öö ningi ülejäänud teadusnädal, seega ma prolly ei jõua teid väga kursis hoida. Küll aga üritan ma kõiki teadusnädalaga seotud üritusi pildile jäädvustada, et mul millestki hiljem blogida oleks. Käisin täna jälle Joosepi kiisusid vaatamas, kes on endiselt südantlõhestavalt armsad ja kellest üks jäi mulle põlve peale magama, mistõttu ma peaaegu oleks olnud nõus kõik bussid skippima ja sinna jääma seni, kuni ta oma unega ühele poole oleks saanud.
Lisaks kõigele sellele tõi Joosep mulle kooli Raffaellosid ja Cocat, mistõttu arvasid paljud, et mul on sünnipäev või et ma tõin õpetaja Kalmele sünnipäevaks kommi, kuid tegelikult olid mõlemad mööda. Õhtul tõlkisin hoolega newspaperit, vaatasin Meeleheitel Koduperenaisi ja õppisin prantsuse keelt.

Das ist alles. Pilt on niisama coolio, läheb nagu attentioniga kokku ka =)

No comments: