Pages

Tuesday, July 24, 2012

what do you got?

Tsau minu peaaeg kakssada followeri. Since mul pole õrna aimugi, kas ja kui suur osa teist on Tallinnast, siis ma lihtsalt ütlen, et ma hea meelega saaks mõnega teist kokku ja teeks midagi cooli, sest ma just natuke aega tagasi avastasin, et mul on Tallinnas täpselt.. mis see oligi.. ahjaa, null sõpra. So yeah, my mom is getting tired. Ta käis rannas minuga ja istus terve aja kaldal ja luges Delfit. Ja ma kõndisin poideni ja tagasi. Cool, I know. No igatahes, leave a comment down below.


Täna oli nii ilus rannailm ilmselgelt, seega randa ma ei jõudnudki. Selle eest tegin pool õhtut interneti timeline'i ja vahepeal käisime Fahles.  

Eile käis Liis koos koertega külas. Mul olid hetkeks sõbrad obviously.  Ja eile hommikul käisime rattatripil. Kokku rollisime mingi 40 kilomeetrit vist, nagu lõpuks selgus. Igatahes olid need väga toredad kolm tundi, mille kulminatsioon oli Sossi mägi. Lõpus. Alt üles. 

Stroomis käisime ka

It's more like Vega voodi, kui minu voodi...


No comments: