Pages

Friday, July 13, 2012

kukeseenepasta ja killitabel

Mingi päev mässasid mõned siin poole hommikuni raamatutega ja ma pakkisin järjest asju lahti, lugesin ja tegin vahustatud piimaga lattesid. Umbes kahe-kolme ajal otsustasin magama ronida, mispeale liitus minuga üks unine koeratüdruk Jane.


Eile kirjutasime veel hunniku raamatuid ja ma tegin plaadivahesid. Või siis tegin plaadivahesid üleeile, ei mäleta enam. Igatahes õhtul käisime Renega Vapianos ja Spidermani vaatamas. Vapianos sai värskete kukeseentega carbonarat (good stuff) ja Spidermani kohta oskan ka vist ainult head öelda. Algus venis natuke ja sellest tulenevalt oli film ise ka küllaltki pikk, aga üldiselt mulle meeldis. Näitlejad olid väga coolid minu meelest ja kuigi lood on neil üsna sarnased, siis polnud igav ega midagi.

Täna hommikul ärkasin üles ja avastasin, et mul on kilekott voodis mingil põhjusel. Kell oli kahtlaselt vara võrreldes sellega, mis ma tavaliselt üles ärkan, seega ei viitsinud ma absoluutselt selle koti poole küünitada ennast. Lõpuks ma jäin uuesti magama ja nägin unes umbes nelja varianti, mis seal kotis olla võiks. Kõik olid väga veidrad, mistõttu ma otsustasin siiski välja uurida, mis seal tegelikult on. Jalaga polnud ka aru saada. Igatahes leidsin ma sealt lõpuks hunniku kokat, mis emps hommikul toonud oli. How sweet.

Ma võiks teile Bondist ja Vegast pilte sebida, aga paks tüdruk ja konnakiller on kadunud for some reason, seega saate teine kord. Pildi peal on meie cool killiarvestus ehk siis kui mitu punkti antud killi eest saab. Ma joonistasin sinna kärbse, sääse ja konna juurde mingi päev.

No comments: