Pages

Sunday, July 22, 2012

goodnightpost


Paula sai tuppa lennukipiltidest seina ja oli megahappy. 


Ja kui te veel tähele ei pannud, siis peaaegu üheksa kuud ilma Twitterita (ma arvutasin üle veits) hakkama saanud Paula on tagasi Twitteris. Mitte, et ma selle üle kohutavalt uhke oleks, aga ilmselgelt on kassimise asemele vaja tegevust leida. Mul on nüüd igatahes hunnik Photoshopi ajakirju ja kõike muud huvitavat, tänu millele mul igav ei tohiks hakata. Ja magada saab ka suuremas koguses. 


Peale selle ei lähe tänased pildid jutuga üldse kokku, aga on muidu niisama toredad. Ma tahaks hullult mingit fancypancy fotoshooti, aga since mul pole ühtegi cooli photoshootipakkumist käepärast, siis ma ilmselgelt ei saa ühtegi fancypancy fotoshooti. Panen empsi USA's tanki ja lukustan ta fotoka taha või midagi sarnast. Ja siis.. ee.. võlun Forever21'st hunniku fancypancy asju välja. 


Me tegime kartulisalatit täna. Hästi hea oli, be jelly. Ja kaarte mängisime ka, ma kaotasin umbes poolega võitjale (Y)


Ja ma olen unine, seega ma lähen nüüd magama. "Tüdruk, keda peeti halvaks" on ka peaaegu läbi. Ja kass on ikka olla :(

No comments: