Pages

Sunday, July 1, 2012

feed my frankestein


Herr Joosepil on miski laagri moodi asi, mis tähendab, et tal on kaks korda päevas trenn ning nende vahel on paar tundi vaba aega. Täna oli ta nii armas ja pühendas need kaks tundi mulle ja ütles, et ma võin valida, kuhu me sööma läheme. Ma valisingi. Helistasin Pange, tellisin meekana ja nuudleid, vedasin ennast koos tekiga linna, läksin talle trenni vastu ja korraldasin talle hiinaka ja Cocaga pikniku. Just because. Tegelikult mulle lihtsalt ei meeldi Tsink Plekk Pange esimene korrus ja ilm oli nii ilus, et kusagil jõe ääres lebotamine tundus väga hea mõte. 

Peale seda tulin koju, mässasin nende programmidega (eelmine postitus) ja lugesin natuke. Mul on selline tunne, et kogu minu loetav kirjandus piirdub paraku erialasega ning kohustusliku kirjandusega. Lihtsalt eriala sõltub ajast. Olenevalt kas siis keemia-või küberalane vms. Õhtul olen jällegi hardcore ja vaatan jalgpalli!


1 comment:

josssa said...

just for y´all to know, this girl, whose blog you read, is the most amazing girl in the whole universe. honestly.