Pages

Thursday, June 14, 2012

you can't stop rock n' roll

Olgugi, et lõpetamine on veel ees, on minu vaheaeg täieõiguslikult alanud. Käisime täna Joosepiga ujumas. Ilma riieteta ja puha. I mean, ujumisriietega, peaaegu plaanitult. Vesi oli täitsa okei, polnud väga hullu midagi. Pärast päevitasime ja rääkisime pikalt ja laialt kõigest ja kõigist. Siis sõitsime ratastega ringi näiteks. Peale seda, kui mu arst ütles, et ma pean oma reielihast treenima, on Joosep võtnud nõuks mind rattaga sõidutamas käia. Mul pole selle vastu midagi. Tänase rattasõidu lõpp tõestas, et eestlased on täitsa sõbralikud olevused ja puha. Joosepiga eesotsas muidugi, aga muuhulgas ka võhivõõrad.


Hommikul käisin trennis! Ma mõistan nüüd väga hästi, miks trenni pikka vahet sisse jätta ei tohi. Ma olin juba soojenduse lõpus rampväsinud. Aga pidasin ilusasti lõpuni vastu ja pärast oli väga hea olla. Vähe sellest käisime eile jooksmas Joosepiga, eraldi, aga vähemalt käisime. Ma nägin jalutavaid Marist ja Laurat ka, aga noh, seda ei saa neile pahaks panna.

Igatahes pole mul nüüd mõnda aega kaamerat ja see on üsna frustreeriv, aga ma tegin Paulale väga omase seisma jäänud piltide mix-upi.

No comments: