Pages

Monday, June 11, 2012

Und der Haifisch, der hat Tränen Und die laufen vom Gesicht, doch der Haifisch lebt im Wasser - so die Tränen sieht man nicht.

Vaatame jalgpalli vahel miisuga. 

Ma pole bloginud, sest mul pole blogi juurde pilte ja on ammu teada, et ilma piltideta blogid ei lähe rahvale just kuigi hästi peale, kui need ei sisalda just mu eksamifeili (nagu eelmises postituses näha oli). Eksamihävingust mul aga iga päev kirjutada ei ole (ÕNNEKS!). Aga ma teen näiteks faktipostituse, sellise vähe pikema.  • Sain oma lõpukleidi mõni aeg tagasi kätte ja ise olen küll väga õnnelik selle üle. Saate kindlasti blogisse hunnikutes lõpetamise pilte, selles pole kahtlustki. Besides on mul sinna juurde perfektsed kõrvarõngad ja kingad, mille Eneli approve'is, seega küll ma hakkama saan. 
  • Kui kõik õpetajad, kes minu eksamitulemustest vähegi kuulsid, olid väga altid oma pettumust välja näitama, sest ma ei saanud maksimumpunkte, siis mu iss oli küll väga uhke mu viite üle ja ostis mulle eksamikooki. How cute is that? 
Miu
  • Ma avastasin, et kitarrimängust on nelja aasta jooksul kasu olnud, sest lisaks oskusele kõigile dominantseptakordist ning toonika kolmkõla pööretest rääkides närvidele käia olen ma omandanud oskuse lugeda tabulatuure ning neid noodistada ning selgeks saanud akordide nimetamise süsteemi. No ja "Sepapoisid" on ka klass omaette ju!
Vurrik
  • Käisime Joosepiga Lõunakeskuses, vallutasime järjest kõik ägedad poed ja proovisime mulle poolte meesteosakondade dressipükse jalga. Need nägid päris fierce'id välja isegi. Challenge considered. Dressid pole üldse halb mõte, eriti, kui ma pean sportides seda mingit põlvetuge kandma hakkama, mis mu praeguste dresside alla kohe kuidagi ei mahu ja mis pükste peal/lühikeste pükstega näeb väga awful välja.
Kiisumiisu närib varbaid
  • Ma olen peaaegu kõiki EM'i mänge vaadanud, mille üle ma isiklikult olen väga uhke. Eelmisel aastal vaatasin ainult paari mängu, aga peale Tallinna jalgpalliintsidenti mõtlesin ma siiski EM'i ka jälgida. Selle intsidendi all mõtlen ma seda Chelsea-Bayerni mängu, millele me kaasa elasime ja mis mu huvi jalgpalli vastu tagasi tõi. Mitte, et ma kunagi väga suur fänn oleks olnud, aga mulle täitsa meeldib jalgpalli vaadata every once in a while. 
  • Minu saksa keele eksami jaoks kordamine piirdub Rammsteini repertuaari kuulamisega ja isiklikult olen küll väga rahul! :)
So yeah! Ma üritan pilte sebida teile lähiajal, ausalt. Eneliga lubasin pildistama minna millalgi. Ahjaa, mul on Formspring veel lahti, ma avastasin. 

10 comments:

Anonymous said...

Oled oled hardcore tsikk jah, kuulad rammsteini ja vaatad EM'i. Waaao, väga võimas tõesti.

Paula said...

Kuule jaa, vahel sõidan ilma kiivrita jalgrattaga ja trepi käsipuust ka kinni ei hoia. Beat that.

Eneken said...

suht jobu kommentaar :) rammstein ei tee kedagi hardore'iks... aga igal juhul oled hardcore, sest viied on hea tulemus sõltumata paarist punktist siia-sinna.

josssa said...

Kusjuures jah, ongi võimas. Võimas on ka see, et ta jätkuvalt viitsib teile, anonid, tegevust pakkuda... Ma olen väga uhke tema üle, sest keskurat teab mis siis saaks kui see kõigega rahulolematu rahvahulk äkitselt ei saa enam iriseda siin kommentaarides(ja üleüldse, mis seal Rammsteini kuulamises ja jalka vaatamises nii halba on??). Ja ,Paula, ma panin tähele ükskord, et sa vihmaga ei võta vihmavarju kunagi ja OMG ma isegi tean, et sa käisid riietega ujumas once...

Paula said...

Und der Kommentator (die, -in), der/die hat ein seriöses Problem und er/sie drückt es aus regelmäßig. Doch der Kommentator (die, -in) ist anonym und helfen kann man ihm/ihr leider nicht.

Anonymous said...

see on ka lahe, et su ema ja kutt kaitsevad sind koguaeg :):):):):):)

josssa said...

Kaitseme:D, mille eest siin kaitsta on?

Anonymous said...

Damn, minu paha, ei olegi jep. Mingeid mõttetuid tähelepanu hoore ei olegi vaja kaitsta tegelikult. Nice point my friend.

josssa said...

aint your friend. ainuke tähelepanuhoor siin oled sina, muud võimalust, miks sa mingeid taidlevaid kommentaare kirjutad ma ei näe. ja usu mind, see inimene, keda sa siin hoolega maha teha üritad on sinust igal juhul üle.

Lisete Reineberg said...

Anonid võiksid sinuga kobisemise asemel oma nime näidata, või on nad selleks liiga chickenid