Pages

Monday, June 18, 2012

SUGARR
Nädalavahetuse veetsin Tallinnas. Rene ja mom tegid kööki jalgpalli situation roomi ehk siis tassisid laua köögist välja ja vedasid diivani asemele. Muuhulgas võis sealt leida jalgpallikujulisi komme ning jalgpallivile ja palju muudki. Peale selle oli meil hakimissioon, mis tähendas, et me tõime keset ööd kesklinnast ühe kurva lõpuga haki ära ja korraldasime talle matused. Ma punusin pärja, emps tegi risti ja puha. Mängisime mitu ringi kaarte, kus ma väga kõvasti pähe sain. Ma isegi olin rahul sellega...Täna hommikul tulime Tartusse. Käisin koolis, tegime mingitmoodi proovi, kuigi sellest eriti palju välja ei tulnud. Millalgi saime Joosepiga kokku ja lebotasime kusagil jõe ääres, punusime ristikust pärgasid ja olime niisama rebelid. Pilte tegime. 3 comments:

Ann Buht said...

Oeh, su pildid on alati nigu muusika silmadele :D

Paula said...

Ma tänan :) Aeg-ajalt istun lummatult sinu blogis ;)

Ann Buht said...

Heh, noh kindlasti ei ületa need sinu omi. Vähe sellest, et teed ise super häid pilte, teed ise piltidel olles ka need super mõnusaks. Mul on blogipagasis pea et sadu pildiblogisi ja sa oled kindlalt top 5. Sinu igal pildil on alati kuidagi hing sees, ei oska paremini seda seletada. Ma vatran, sorri, ma lihtsalt vaimustuses. Ja tihti seda ei juhtu :P