Pages

Sunday, June 17, 2012

60


I just love it. Ma mäletan, kuidas me Soomes vahetusperega söömas käisime ja ma endale ciabattat korjasin ja siis selle palsamiäädika ning õliga põhimõtteliselt üle kallasin. Selle peale tegi seda ka Anniina noorem vend, kes selle vist kurku tõmbas ja peale seda mind nagu mingit viimast tulnukat vaatas. Ise võin ma seda aga suurtes kogustes alla kugistada, teades muidugi, et väga palju ei tohi, sest mao sisse tulevad augud. Aga see lihtsalt lõhnab nii hästi ja koos ciabattaga pole midagi paremat kui palsamiäädikas. Mau. Mul pole kodus kunagi palsamiäädikat olnud, fun fact, sest ma alati mõtlen, et peaks ostma, aga since ma olen siin majas ainuke, kes seda sööb ja poes läheb alati meelest, siis keegi võiks mulle kunagi balsamicot kinkida. Aitäh :D

No comments: