Pages

Thursday, May 17, 2012

Vaatasime hommikul "Laulva revolutsiooni" lõpuni. Pean tunnistama, et mulle meeldis. Aga üldjuhul mulle meeldivadki need filmid, mida me ajaloos vaatame. Matemaatikas tegime mingi proovieksami ülesandeid ja kui me neid järgmine tund edasi teeme, siis ma tahaks väita, et mul hakkab poole tunni peal igav. Arvestades, et mul on sealt ehk veel mingi 4 ülesannet teha. Eesti keeles rääkisime vormistamisest ja muudest ägedatest asjadest. Kohutavalt põnev oli. Saksa keelt asendas see saksa kutt Dennis, kes teile mu blogist juba tuntud peaks olema. Kirjutasime kirju. Bioloogias vastasin kontrolltööd järele ja geograafias kuulasin hoolega. That's about it.Pärast käisime Joosepiga linnas korra, saatsin ta trenni ja puha. Ja õhtul mängisin kitarri. Paulal on kuri plaan kitarrieksam hästi sooritada. Kui see ükskord läbi saab ja hinne teada, siis ma lubab, et kõik kihlvedude ning muude asjade tagajärjed jõuavad blogisse :D

Ja just sayin', et

MA SAIN SOLFIEKSAMI KAHEKSA, MIS ON VÄGA HEA IN PAULA'S WORLD!

2 comments:

Eneken said...

Palju õnne, rottie!

Paula said...

Aitäh, mommy :)