Pages

Wednesday, May 2, 2012

the miracle

Ma ei tea kuidas teiega lood on, aga isiklikult ei ole mul enam kooli jaoks mingit motivatsiooni ja ma ootan pikisilmi suve juba. Aga eksamiteni on jäänud natuke rohkem kui kuu aega, mis on väga positiivne. Eesti keel on 4. juunil, matemaatika 8. juunil ja saksa keel 13.-14. juunil. Esmaspäeval tegime matemaatikas proovieksami. Kui päris eksam ka nii kerge oleks ja seal ka maksimumpunktid saaks, siis oleks väga meeldiv. Eesti keele eksami pärast põen vist kõige rohkem, aga küll sellega ka hakkama saab.

Vahepeal oli 1. mai, Viljandi järvejooks. Istusime Joosepiga hommikul bussi peale, sõitsime Viljandisse, sörkisime starti ja jooksime. Aega läks, aga asja sai. Joogipunktid olid lifesaverid ja Eneli oli joykill, sest ta tegi napilt ära meile. Aga üldiselt oli mõnus. Eriti hommikul, kui avastasin, et mul on iga viimne kui lihas valus. Koolis niutsusin ja kurtsin, aga päeva lõpuks polnudki enam nii hull.


Eesti keeles kandsin täna oma teema ette, sain hunniku kriitikat, üritasin natuke vastu ka rääkida, aga ei tulnud välja väga. Sellega ma peaaegu olen nõus, et aastatega panin mööda (kuigi olgem ausad, jutu lõpus on 70. algusest juttu ja kõik kokkuvõtted, arutlused ja isegi mingi Undi iseloomustus väidab, et tegu on 70. algusega). Aga ma sain selle pärast sõimu, et ma kasutasin väljendit "abstraktsed asjad", sest see ei ole loogiline, kuna abstraktne tähendab mõttelist ning asi kindlat eset. Ma peaaegu oleks sellega nõus, aga tegemist oli tsitaadiga raamatust, seega ma tõesti ei leia, et see minu süü peaks olema, et Mati Unt sellist väljendit kasutas. Aga no las ta olla siis, mis seal ikka. Oskar astus mu eest välja, sest me vedasime hinde peale kihla ja oli tema huvides, et ma viie saaks. Viite ma muidugi ei saanud, abstraktsed asjad siiski...

Bioloogias rääkisime evolutsioonist ja veel mingitest ägedatest asjadest. Banaaniharjutus oli. Sain töölehe valmis ja joonistasin. Ma vist pole veel maininud, et viimasel ajal on DrawSomething mingiks uueks hittmänguks saanud, kõik seletavad joonistades massiliselt sõnu. Endal on vist miski 10-15 mängu korraga käsil. Tutvusi Tartus Jõhvini.

 

Saksa keeles ei toimunud suurt midagi, tegelesime lugemismapiga, mis esmaspäevaks ära tuleb esitada. Mul nagu oleks kõik olemas ja peaaegu tehtud, aga selleks, et seda suurt viite saada, peaks see lugemismapp ilmselt veidi andekamate lahenduste ja ilmekamate illustratsioonidega olema, rääkimata keelelisest tasemest. Ma siiski joonistasin Traummmanni kohale Joosepi, see on kinda cool, aga mul on selline tunne, et ma pean kogu Lesemappe ümber tegema. Veel coolima.


Inglise keeles pandi meid Lauraga klassi käest Euroopa pealinnu küsima ja hiljem oli sõnavara peale pop quiz, mis ilmselt polnudki pop quiz, aga ma lihtsalt ei teadnud sellest suurt miskit. Ja muidu kordasime küsimusi või miskit sarnast.


Ja matemaatikas me minu arvates ei teinudki suurt midagi. Kes tegi vigade parandust, kes tegi näo, et teeb eksamivihikut ja kes mängis lihtsalt DrawSomething'ut.


IGATAHES. Esmaspäeval tegin esimese ujumise ka ära. Riietega ja puha. Ei soovita veel, üsna jahe on. Aga muidu on peaaegu suvi ja mu naabriaed on ka paras mets juba (sign, et on suvi kind of). Ja blogi üritan ka tihemini kirjutada. Challenge on broken, ma ei saanud jälle hakkama sellega :D

2 comments:

Kätrin said...

Kust sa need lahedat värvi teksad said? :)

Paula said...

Tally Weijl, Itaalia