Pages

Sunday, May 27, 2012

i will speak of you gently ~ Takida - Deadlock

Hommikul vedasin kõlarid, arvuti ja lehed rõdu peale, lugesin kõik kolm lehte läbi (eilsed, to be exact). Seejärel printisin kahe aasta eesti keele eksamid välja, tegin ära ja kontrollisin. Polnud üldse paha, kuigi kirjandit ma muidugi kirjutama ei hakanud. Siis ma kuulasin natuke aega muusikat, olin niisama seltskondlik. Mingi aeg otsustasin oma T-särgist tanktopi teha, sest ma ei kandnud seda T-särgina. Vahepeal kirjutasin photo challenge'id ette mõned päevad ja koristasin natuke tuba. Käisin saunas. Lebotasin niisama.
Enne.

Nüüd. 

Muud polegi eriti jõudnud. Homme on konsultatsioonid all day long, tõotab tulla väga-väga huvitav päev otseloomulikult. Peale kooli pean muusikakooli tunnistuse Karlile viima, mille ma pidin täna üles otsima ja mida ma veel ilmselgelt teinud pole. That' it. Võite kommentaare kirjutada, feels lonely siin blogis muidu :D

3 comments:

ennnu said...

tsau paula :)
ma siin olen nii väsinud, aga mõtlesin ,et pean ikka hea sõbranna olema ja kommenteerima :D
seda et, see särk oli sul super mõte :D kui ma ise viitsiks midagi sarnast oma berliini särgiga teha :D aga siis oleks ilmselt paras ahv , :D
aga näeme homme koolis siis ! :)

Paula said...

Aww, ennnu! Sa oled nii armas :)
Võid teha küll, see oli päris fun, ma koolis räägin sulle! :D
Näeme poole tunni pärast Kaare klassis :P

Eneken said...

kallinurr... ma oleks muidu pidanud hakkama oma blogi kirjutama, aga nüüd saan kommentaariga tänase päeva kirja... jube tihe on see nädal. head ööd, Rottie!