Pages

Sunday, May 13, 2012

Emadepäeva special


 Just thought, et ma pole päris ammu korralikult aias püherdanud, et lilli (eriti neid pisikesi kiviktaimla omi) pildile püüda. Niisiis võtsin kätte, keerasin oma Canonile makro ette ja läksin aeda avastama. Te oleks pidanud nägema, kuidas vaimustuses Paula üle aia hüüdis: "Meelespead õitsevad!" Kes kursis pole või ei mäleta, siis 

19. mai 2010 ~ lemmiklillepilt

2. november 2010 ~ 70 + 30 fakti
71) Mu lemmiklilled on meelespead
26. mai 2011  ~ Sunshine Reggae
Mu lemmiklilled, did ya know?
Kui mitte arvestada roosasid ja kollaseid tulpe ja roose :)
 




Igatahes roomasin ma seal peenra kõrval, et kassikäppasid ja meelespeasid pildile saada, kui mu vanaema äkitselt nurga tagant välja ilmus ja ehmus, et laps päris pikali maas on. Ma ütlesin, et muudmoodi ei saa lihtsalt. Karm tõde. 





Head emadepäeva igatahes! Ja lillepildid on nendele, kellele täna isiklikult lilli andma ei jõua. 
Mau :)

1 comment:

Eneken said...

Maunurrtähhh ka, Rottie!