Pages

Wednesday, May 30, 2012

aktus & pidulikud sõbukad

Eile õhtul helistasid kõik Paulale ja küsisid, et kas nad saaks kuidagi kimpude tegemisel ja kaartide meisterdamisel abiks olla, sest siis oleks neil vabandus, miks tundidest puududa. Nii juhtuski, et kell kaheksa sadas minu juurde Eneli, kellega ma esialgu unisest peast absoluutselt tegeleda ei viitsinud. Õnneks oli tal Cosmo kaasas, mida ta rahulikult elutoa diivanil sirvis, kuni mina ka sinna maandusin. Siis hakkas ta mulle seda kelmika näo ja kõva häälega ette lugema. Ma muudkui küsisin, et mis ta ses Cosmos küll leiab.
Freeeeed
Kell üheksa sadasid sisse veel ka Maris ja Laura, kellega istusime laua taha ja hakkasime suurest hunnikust lilledest kimpe tegema. Esialgu lugesime ära, palju vaja ja seejärel lasime oma loomingulisusel lennata. Täitsa ilusad kimbud tulid, tho' pilti nendest vist lõpuks ikkagi ei saanud, kui kurb see ka pole. Lõbus oli ikkagi. 
Ennnu
Vahepeal sõime pannkooke, mis mu vanaema oli suures õhinas valmis küpsetanud ja seejärel asusime kaartide kallale. Mässasime päris mitu tundi nendega ja lõpuks saime valmis ka. Suurema osa ajast olid preili Maris ning preili Laura vaimustuses mu pisikesest kassist, keda Eneli muuseas kardab. 
Paulapower
Mingi hetk jõudsime igatahes kooli. Aktuseni oli veel mõni hetk aega, seega me olime natuke seltskondlikud ja kella üheks liikusime aulasse. Ma olin oma kingadega parajasti hädas, seega mulle sobis, et me sinna saali poistega koos kahekaupa läksime, sai kellegi külge klammerduda. Aktus ise oli suhteliselt igav, aga arvestades, et see oli siiski ainult meile pühendatud, tuli päris tähtis tunne. Saime lilled ka õpetajatele kätte jagada. Matemaatikaõpetaja kallistas mind ja sosistas kõrva, et ma eksami siis ikka maksimumile teeks. Ma olin meelitatud ja ütlesin vastu, et eks ma püüa.
Paulad ja Sander 
Peale aktust hõivasime koridori ja tegime suuremas hunnikus sõbrapilte. Täitsa fun oli. Kõik nägid nii ilusad välja ja kuigi osad olid juba ära läinud, sai siiski täitsa mõnusa hunniku sõpakaid. Link kõikide piltidega asub postituse lõpus :)
"Mis te poete Maigitädile, hinded on nkn väljas ju!"
Läksin koju, vihma sadas väga kohutavalt. Kodus kirjutasin kohusetundlikult titepäeva postituse ära ja panin pildid ka ilusasti juurde. Seejärel läksin Joosepiga linna. Olime niisama toredad, jõime kohvi ja pärast saime mõnusalt märjaks. Saatsin ta trenni, käisin korra Eedenis ja jalutasin koju kiirkõnniga, sest külm ja märg oli olla. 
Liisukiisu
Homme on meil preemiareis parimatele Paldiskisse. Ma küll ei tea, mida head seal Paldiskis vaadata on, aga vähemalt tuleb sinna hea seltskond ja see on põhiline. Jääb üle loota, et ilm pole nii vastik kui täna, sest siis pole kohe üldse tuju kusagil pärapõrgus ringi rännata. Reedel viin õpikud ära ja mingi klassijuhatatund on vist ka, ma pole veel päris täpselt aru saanud. Nädalavahetusel lähen Kambjasse vist ja kavatsen ikka natuke eksamiks ka õppida, eesti keele ees ongi mul vist kõige suurem hirm, kui seda üldse hirmuks nimetada saab. 
Paulad ja Sander vol 2
Ja ma peaaegu oleks piltide alla kirjutanud, et ma hakkan teid kõiki igatsema ja siis igaühe puhul väike inside tekst, aga ma jätan selle 21. juuni sõpapiltide tarbeks. Praegu on vaja nende eksamitega veel hakkama saada. Nunnukad olete ikkagi :)

Pildid: liisu omad, minu omad

Kirjutage kommentaare ja blogisid ja küsige VYous miskit lahedat. Nonsense pole lahe. Aa, btw, paar hommikust pilti ka veel. I know you like pictures, yeah.
"OI, VAATA, TA ON NII NUNNUU!!"

"OI, VAATA, TA ISTUB!!"

Maris tegi outfitipilti ka, kohustuslik värk. 

2 comments:

josssa said...

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Paula said...

awwies :)