Pages

Thursday, May 31, 2012

52


Kuigi pilt on inspireeritud meie tänasest kinokülastusest vaatamaks filmi "Diktaator", mis on muide sama hea, kui "Borat". Ma ei saa öelda, et hea, aga vaatamata nendele üle pakutud perverssustele täitsa naljakas. Pealegi on no-brainerid aeg-ajalt nii head. 
Üldises plaanis seisab tänane like siiski kino enda eest. Olgugi, et ma sinna väga ebakorrapäraselt ja võrdlemisi harva jõuan. Pealegi minnakse kinno ainult hea seltskonnaga, kes teab see teab (haha), seega kõik, kes minuga kinos on käinud (peaaegu), võivad ennast heaks seltskonnaks lugeda. Besides meeldivad mulle ülemäära palju need Cinamoni popkornimaitseained, mida ma suures koguses oma pisikesse popkornitopsi alati kuhjan. Igatahes, kinno olen ma alati nõus minema :) (kui tegemist pole 3D filmiga). 

No comments: