Pages

Wednesday, May 30, 2012

51Ma võiks siia mitu lehekülge kirjutada sellest, kui awesome ta on, aga ma piirdun siiski veidi lühema versiooniga, mis peaks seevastu hästi selgeks tegema, miks ta mulle nii väga meeldib. No esiteks viitsis ta minuga lõpetamise jaoks kõrvarõngaid vaatama tulla, kusjuures ta viitsis seda rohkem teha, kui mina. Kui selgus, et me vist siiski ei leidnud neid päris õigeid, ütles ta, et ta vaatab Leedust, kuna tal pole seal niikuinii midagi palju targemat teha. Vahepeal käisin ma linnas ja nägin kõrvarõngaid, mis oleks selle kleidi juurde täpselt perfektsed, aga ma ei hakanud neid ära ostma, kuna ma teadsin, et kui Joosep peaks kõrvarõngad siiski leidma ja tooma, on mul kaks paari kõrvarõngaid, millest lõpetamisele saaksin minna ainult ühtedega ja siis läheks ma juba põhimõtte pärast Joosepi toodud kõrvarõngastega. Ma isegi hetkeks mõtlesin, et ma saadan talle sõnumi, et ma leidsin kõrvarõngad endale, aga siis ma mõtlesin, et ma saan iga kell sinna tagasi minna, kui vaja ja need on seal ilmselt alles. Siis ma unustasin need kõrvarõngad vahepeal üldse ära, kuni reede õhtuni, kui saabus Joosep. Joosep, kes võttis kotist välja täpselt need samad kõrvarõngad otse Leedust. Ma olin lihtsalt nagu: "Kuidas??" No ja siis ma rääkisin talle, mis just toimus ja siis oli meil mõlemal väike juhe-koos-moment. Heas mõttes.

Niisiis, ta oskab mu mõtteid lugeda, olles ise kusagil Leedus. Ja ta oskab mul tuju heaks teha alati ja nagu ma ütlesin, ma võikski jääda siia kirjutama. Ma annan raamatu kunagi välja sellest, kui äge ta on. 

No comments: