Pages

Thursday, May 3, 2012

32


Mitte, et ma isiklikult ennast vabatahtlikult hipsteriks nimetaks, aga mulle täitsa meeldib, kui keegi mulle hipster ütleb. Ja kuigi ma olen aru saanud, et mingile osale ühiskonnast hipsterid üldse ei istu ja muud sellist, siis ma ütleks küll, et mul pole hipsterite vastu miskit halba. Näiteks kui ma Tähtverre Joosepiga kossu mängima läksin, oli seal üks awesome hipstercouple. Joosepile vist ei meeldi hipsterid, sest ta sai kossus hipsterilt pähe, aga pole hullu. So yeah.. Minu jaoks ei ole hipsterlus (i just made up a new word) mingi mõttetu mass, kellel otseselt miskit öelda pole ja kes lihtsalt käivad ühtemoodi riides. Näkää, hipsterid on vahel täitsa ägedad ;)

2 comments:

josssa said...

just for the record, esimese mängu ma võitsin... ja need coolid sinised püksid on superfierce´id!

Paula said...

ma selle väikese fakti jätsin meelega välja, et ma sinult ühe kommentaari saaksin :D attentioni värk, u know. ja aitäh :P