Pages

Sunday, April 15, 2012

NUKID!

Le whole group

Hommikul läksime kaubamaja juurde, kus saime mingi pisikese grupiga kokku ja sõitsime bussiga bowlingusse. Kokku voolas sinna pea 20 inimest ja võtsime kolm rada. Me Joosepiga tegime kahepeale bowlingudebüüti. Mu jalg oli veits valus ja seega ei saanud ma korralikult mitte ühtegi korda visata, aga keda see huvitab, ma sain täitsa paar tükki maha isegi. Rääkimata sellest, et pall ükskord valele poole lendas. Ma mõtlesin, et seda juhtub ainult Wiis....

Bowlingus oli täitsa tore, kuigi arveldamine oli paras peavalu. Peale seda läksime nagu pisike lasteaiagrupp hanereas minu poole. Vahepeal käisime poes, ostsime liha ja krõpse ja taimetoitlastele miskit ja kõike muud. Eneli family tõi lisaks sellele veel viis kilo liha ja 8 suurt pudelit juua. Te ei kujuta ettegi, milline Coca-heaven mul aias oli.


Hommikul küsis mu vanaema, et palju rahvast umbkaudu tuleb. Ma ei teadnud. Ta ütles, et ma umbes ütleks, et noh kas viis-kuus? Ma ütlesin, et noh, kümme kindlasti... Ja lisasin hästi vaikselt, et kui mitte rohkem. Lõpuks oli meid äkki miski kakskümmend, kui mitte rohkem. Aga me mahtusime kõik ilusasti ära, grill oli koguaeg töös ja kusjuures kõik lahendati ära ka päeva lõpuks. Mul oli täitsa mõnus iseenesest. Sakslased mängisid kulli ja trifaad, vahepeal mängisime mingit ninjamängu ja let me see your funky chickenit ja vahel istusin ma niisama ja nautisin ilusat ilma. Ja sõin. Ja mingi hetk mängiti kaarte.


Lõpuks hakkas asi laiali minema ja tekkis kerge vaidlus õhtu üle, sest osad tahtsid Raadile mingeid varemeid vaatama minna (aru ma ei saanud, mis võlu selles oli) ja ülejäänud linna jalutama. Päästsime Anxuga, mis päästa andis ja lõpuks jalutasime nendega pool linna läbi. Külm hakkas. Aga täitsa okinormi oli. Sõime rängalt palju, nagu ka päeval.

Lisaks sellele õpetasime sakslastele, nagu kombeks, selgeks sõna "nukid"! Seda tegime me kõigi eelmiste vahetusõpilastega ja kavatseme teha ka kõigi järgmistega. Et kogu maailm oskaks sõbralikult nukke anda üksteisele!
Tabea, Eneli Comeniuse projekti vahetusõpilane, kes meiega hiljem liitus. Päris fun oli vaadata, kuidas erinevatest kohtadest sakslased omavahel diskuteerivad. Ja ta oli üleüldse nii armas, et mul hakkas kahju, et ma siiski kahte sakslast ei võtnud :D

 Paula & Caitlin 

5 comments:

Anonymous said...

Kaua sa oma poisiga koos oled olnud? :)

Paula said...

Viis kuud saab kohe :)

josssa said...

no worries, neid kuid tuleb rohkem (A)

Evelin said...

Võis eelnevalt arvata,et sina oled päris pikk..aga nüüd nähes Paula&Joosep'i pilti,oi! Your boyfriend,kergelt hiiglane ja seda ikka heas mõttes :) Väga nunnud olete!!

Paula said...

Kusjuures kui aus olla, siis varem pidasin mina ka ennast võrdlemisi pikaks:D About that... :D
Aga aitäh :)