Pages

Tuesday, April 10, 2012

maumau

Aprikoosimuffinid, raksatud sidrun, painkillerid ja tee aka viimase õhtu dinner

Ma olen jälle kodus. Üldiselt on hea tagasi olla, sest mingil määral oli mul väike koduigatsus juba. Või vähemalt inimesteigatsus ühe lionkingi näol. Ja õnneks on siin täitsa soe, arvestades varasemat. Lend läks üldkokkuvõttes hästi. Mängsime kaarte ja magasime. Ma kaotasin iga viimse kui kaardimängu selle reisi jooksul, aga teate küll, mis selle kohta öeldakse. Wink wink.
Päike paistis silma, aga muidu oli väga sweet piazza duomo

Koolis läheb nüüd mõneks ajaks natuke kiireks, aga ilmselt saan hakkama. Nagu ikka. Nagu näha, siis suutsin ma isegi need like'i postitused peaaegu perfektse ajastusega üles panna, seega kõik on võimalik. Loodetavasti pole teil neist veel väga kõrini, sest mul on plaanis neid veel päris kõvasti teha.


Muide, neist on väga palju kasu. Vallo kinkis mulle täna üllatusmuna ja ütles, et ta oli väga üllatunud, et ma arvasin šokolaadimune ainult tühipaljas reklaamitrikk olevat. Ma olin väga happy. Kui ma kunagi omaette elan, siis ma peidan ise endale šokolaadimune, kui mul just ei juhtu olema kedagi, kes seda teha aitaks :P

Ühesõnaga, kui ma miskit lähiajal peale photo challenge'i postitada jõuan, on hästi. Sorry about that.

No comments: