Pages

Tuesday, April 24, 2012

everchanging

Mul on viimase kolme nädalaga tekkinud mingi kohutav unevõlg, mis annab eilsest alates eriti tunda. Aga eeldatav võimalus korralikuks uneks paistab olevat see nädalavahetus. Ma üritan endast parima anda siis. 1. mail on järvejooks, kell 12.00. Kavatsesime aja ette joosta nädalavahetusel. Mõni hull kavatseb seda 50 minutit joosta, aga eks siis paistab.


Mul pole blogituju olnud lately, sest mõned teist kasutavad mu blogi nõmedalt ära ja ma isegi ei taha sellest pikemalt kirjutada, sest mu blogi on selline positiivne nurgake, kust kõik peaks saama positiivseid elamusi. See tähendab ühtlasi, et pole mingit vajadust seda minu vastu ära kasutada. Lihtsalt üks mõte, millest võiks kinni haarata kõik need, kes end vähegi puudutatuna tunnevad.

Täna avaldati Härma õpilaskandidaadid, mis on väga meeldiv. Mul on isegi veidi kahju neist, kes endiselt täpselt ei tea, kuhu nad lähevad ja kellel selle ümber suur triangel käib veel. Endal pole õrna aimugi, kuidas ma seal järgmine aasta hakkama saan, aga hetkel tundub piisavalt hea saavutus juba see, et ma seal sees olen. Seega, chillax, varsti on suvi!


Ja ma sain täna viie kuu puhul Joosepilt roosid, on küll armas jaa. Isegi mu muusikalooõpetaja ütles, et väga ilusad lilled on. Tuletab ühtlasi meelde, et ma sain muusikaloo töö kümne, mis on väga positiivne. Ja homme on mul miski Pisa test, seega ma kavatsen magada veidi. Olge tublid siis and stuff and stuff..
4 comments:

aveliis said...

Aww, mega numps gif koos kiisuga, sa pead mind külla kutsuma, tahan seda miisukiisut näha juba!!!

Paula said...

siis pead ruttu tulema, enne kui temast suur kassivolask saab :D

Anonymous said...

Millega sa gife teed ? :)

Paula said...

Photoshop CS5