Pages

Friday, April 27, 2012

29


Millalgi USA's olles ostis emps endale makro ja kuna mina, makrofänn since 2009 või midagi, olin sellest tohutus vaimustuses ja käisin väljas rohutirtsudest portreesid tegemas ning veepiisku üles võtmas, resideerus see objektiiv pikemat aega minuga koos Tartus. Makro maailm on äge, tõsiselt ka. Isegi, kui pildid veepiiskadest ja lilledest pika peale igavaks muutuvad, siis nii äge on putukaid taga ajada ja õigel ajal fookust õigeks saada. Ja lõpuks kui arvutist pilte vaadates selgub, et putukate asemel on fookus kusagil tausal või a'la putuka saba peal, siis on vähemalt tuju hea, et sai tükk aega sipelgat jälitada või midagi. Mulle meeldivad silmamakrod, päris palju lausa. Ma võiks oma sõbrade-tuttavate silmamakro kogumiku teha, oh mulle meeldiks. Mu tuttavatel on ilusad silmad, koguaeg mõtlen sellele. :D

No comments: