Pages

Wednesday, April 18, 2012

25


Gelato oli mu armastus esimesest lusikatäiest või midagi. Igatahes otsisin ma seda peale esimest külastust Itaaliasse igalt poolt miskit sarnast. Tuleb tõdeda, et mitte kusagilt ei saa sellist gelatot, nagu Itaalia tänavakohvikutest. Eriti Milaanost (?)

4 comments:

Angelica said...

24. meeldimine jäi vahele :) !

Aga muidu, juba kommentaari kirjutades, siis su blogi on väga väga mõnus! Ma olen seda enam-vähem algusest peale lugenud ja lugemislistis on see mul alati esimene, sest see on antud hetkel mu favoriit number üks :D

Suuredsuured aitähhid, et sa oled nii kaua seda lugemisrõõmu mulle ja teistele followeridele-stalkeritele pakkunud! :D

Paula said...

Tean, mul ei olnud eile aega, aga teen selle esimesel võimalusel tasa :)

Aitäh Sulle ka! :)

Anonymous said...

Tahtsin küsida paari asja kohta, mis mind väga huvitavad. Lugesin su blogi algusest peale ja kohe alguses oli mingi haigla-jutt, sain aru, et sa olid varda omale kuidagi jalga saanud, miks sa haiglas olid?

Teiseks: seal oli mingi arstiblogi, aga tüdrukust kelle nimi on VÄRIMÄE, EDA-ANN ? Kas sa oled vahepeal nimevahetuse teinud vms? :)

Anonymous said...

Haha, issand, see Varimäe on ju selle arsti nimi, selle koha paelt vabandust. Aga endiselt - miks sa haiglas olid?