Pages

Saturday, April 14, 2012

22


Seni, kuni need ei ole meessoost isikute jalas, muide. Igatahes, mulle meeldivad jeggingsid, skinny jeansid, kuidas iganes te neid kutsute ja ma oleks vabalt võimeline aastaringselt nendega ringi käima. Okei, olenevalt suvest võib veidi palavaks minna, siis ma kannaks vahel veidi seelikuid ja läheks uuesti skinnyde peale üle. Ja tegelikult võin saladuskatte all öelda, et need ei ole nii jube kitsad, kui need paistavad, need EI käi seebiga jalga, need venivad, need EI sureta su lihaseid, olles liiga kitsad. Need on täpselt perfektsed. Ja hiljuti tegin oma emale katseeksitusmeetodil selgeks, et õiged skinny'd tekitavad tunde, nagu kõnniks nad ise. Not kidding. Skinnyd on väga väga toredad asjad. Eriti siis, kui omada kõveraid spagetijalgu, nagu Paulal eksole. So yeah. Ma pidin teile teada andma, kuidas mulle skinnyd meeldivad :D Paula on rääkinud :)

6 comments:

Anonymous said...

Mis trennides sa käid/käisid?

Paula said...

Pole kunagi väga mingit trenni teha saanud. Ujumas käisin mingit aega, aga mitte väga tõsiselt. Ja praegu käin Arcticus nii palju, kui aega on (eriti ei ole).

Anonymous said...

Mis trennides sa Arcticus käid?

Paula said...

Varem käisin rühmatrennides rohkem (BodyFit, StepCore, Zumba ja EasySpin), aga kuna nad tõstsid ajad ümber, siis mulle ei sobi ükski aeg kuigi hästi, seega käin ma tavaliselt lihtsalt jõusaalis, aga kuna jõusaalis on üksi suht awkward olla (kui olla Paula), siis ei satu sinna ka kuigi tihti. Jooksmas käin vahel muidu (as in väljas, vabas õhus :D)

Anonymous said...

Okei aitäh:) Vaatan praegu ise ka kuhu trenni minna, aga ei suuda kahe klubi vahel otsustada.

Paula said...

mulle endale meeldib Arctic täitsa, treenerid on hästi toredad minu arvates ja üleüldse on seal hea õhkkond. Aga samas ei oska ma teiste klubidega võrrelda. Kui sa tahad, siis mul on tuttavaid, kes ilmselt oskavad teiste klubide kohta miskit öelda, kui võrdlusmomenti tahad :)