Pages

Friday, April 13, 2012

21


Paula muusikamaitse läbi aegade on olnud kirju kui juudi jõulupuu ja mõnes mõttes on see vist isegi kasuks tulnud, sest nüüd ma tean päris kindlasti mis on hea muusika. Lõppude lõpuks maitse üle ei vaielda, aga ütleme siis, et vähemalt ma ise pean oma praegust iTunesi playlisti väga heaks. Lisaks on mu muusikaarmastusele kõvasti kaasa aidanud muusikakool, põhiliselt siiski kitarritunnid. Ma tean isegi, mis ja miks kusagil hästi kõlab, mis on ju igati positiivne. 
Pilt on väga asjakohane. Mainiks veelkord ära Aveliisi kingitud ideaalse postri, mis nagu valatult kõigega kokku sobib. Ja see raamat. Selle kinkis emps mulle ja Joosepile. See oli Joosepi juures hoiul, aga kui ta täna külla tuli, siis ta tõi mulle seda lugeda, et mul oleks miskit kodus haige jala-käega teha. See on väga super raamat. Mulle vähemalt meeldib :)
Agajah, tuleb tõdeda, et kui ma pilvepealsetesse mehikestesse ega muusse naljalt ei usu, siis muusikasse usun ma päris kindlasti. Rääkimata mu esimesest postituses (kes juba ei mäleta, siis Guns N' Rosesiga oli tegu esimese like'i postituse näol).
Ja siiski, ma olen metalitüdruk, nagu paljud viimasel ajal tõdevad. Aga selline sulnis, pealtnäha softie, kõigi jaoks vaatamata välisele juuksevärvile malbe blond metalitüdruk, kes aeg-ajalt inimesi pahviks lööb oma üle tänava klappidest kostvate kitarri- ja trummisoolodega. Never judge a book by it's cover, as they say!

2 comments:

Martina said...

ihhi, olen ka selle raamatu uhke omanik :)

marek said...

Meenub, et 1 plaadikaane projekt jäi ripakile..teeks lõpuni??