Pages

Thursday, April 12, 2012

20


Ma ei saanud teksti keskele panna, sest pilt nõuab selgitust. See on meie keemiaviktoriini vabade hetkede tulemus. Alguses joonistasin ma mummukesi, täpikesi ja ristikesi, pärast enda ja Joosepi ning magava Kalle. Hiljem otsustasime joonistada Kallele köie, et ta ka üles saaks, aga kuna ta tundus liiga unine, tegin redeli ka. Igaksjuhuks tegime G sisse Kalmuse lebola ka. Siis joonistas Kalle endale võrkkiige ja ma lisasin palmid, mis talle tuult teevad. Ja pilve ning raketi. Seega oli väga produktiivne keemiaolümpiaad. 
Nojah, ja kokkuvõtteks peab ütlema, et Härma vestlusel läks hästi, Härma meeldis üleüldse ja Härma meeldib ka edaspidi. Loodusreaalikas nagu ma nüüd olen :P

4 comments:

Monika said...

Paljupaljupaljupalju õnne, Paula :) Kallid ka :)

Paula said...

Aitäh!! :)

josssa said...

Kalmus rsk:D

Paula said...

exactly :D