Pages

Wednesday, April 11, 2012

19


Minu Vespa-armastus sai alguse siis, kui mul veel deviantArtis konto oli ja ma selle kaudu Rokasega tuttavaks sain. Rokas oli leedukas, kes joonistas megahästi ja muuhulgas oli tal mingi megailus vector Vespast. Sealt avastasin ma Vespad. Itaalias on neid teadupoolest igalpool ja hulgi, seega käisin ma muudkui ringi ja hüüdsin entusiastlikult: "Vespa! Vespa! Roosa Vespa!"
Ma muidu ei salli rollereid, sest need on koledad, teevad koledat häält ja nendega seostuvad mulle enamasti sellised kahtlased tüübid, aga Vespad ei ole lihtsalt rollerid. Ausalt ka!

2 comments:

Martina said...

Ma tean, mida sa tunned :D mul endal on ka väiksest peale Vespahullus, Itaaliareisi jooksul sai hullutud ka sellepärast, keegi ei saanud minust aru :D

Paula said...

Woah! Nii hea, et keegi mind mõistab! :P