Pages

Tuesday, April 10, 2012

18


Ei, ma ei tee nalja. Kuna mul otseselt kellegagi lauamänge mängida pole, käin ma aeg-ajalt kellelgi külas ja panen nad lauamänge mängima. Samal ajal kasutan ära kõik perekondlikud üritused, kui sugulased külla tulevad ja vean oma lauamängud elutuppa. Näiteks vahel (kuigi viimati juhtus see väga ammu) on Ergo pool pokkeriõhtud, mis on muidu ka toredad, sest Ergo ema teeb tavaliselt pannkooke või midagi. Kambjas käies saab ka alati lauamänge mängida ja Kambja kaardiõhtud on vist küll üle Eesti levinud, mul on selline tunne. See on teada fakt, et Kambjasse minnes tuleb arvestada sellega, et kaarte mängitakse väga meeleolukalt varaste hommikutundideni. Ja ega ma vist muidu ei oskakski kaarte eriti mängida (ega ma praegugi ei oska, aga vahel veab), kui Vallo oma väärtuslikke nippe Kambjas ei jagaks. Aliast on ka Kambjas lahe mängida. Kolmas koht, kuhu aeg-ajalt lauamänge mängima sõita, on Tallinn. Seal mängime me tavaliselt Aliast, Imagot, Monopoly, kaarte või siis midagi sinnapoole. Vahel õnnestub mul kodus issi Ussisõnu mängima saada, aga seda juhtus samuti viimati väga ammu. Ja Ergoga plaanime me juba pikemat aega ühte lauamängude orgiat, aga väga raske on leida inimesi, kes tahaksid lihtsalt ühe õhtu võtta ja koos lauamänge mängida. Liisi ja Anni saab vahel Scrabble'it või Ussisõnu või Maailma Mälumängu mängima panna, kui hästi läheb :P Ning idee poolest on Joosep mulle korduvalt lubanud, et ta mängib minuga kunagi lauamänge, seega lootust on ;)

4 comments:

Õnneseen. said...

AAH! Sa oled äge!

Kaisa said...

about the lauamängude orgia ... ma arvan , et ma võiks sinu ja ergoga täitsa vabalt joinida :D

Paula said...

Õnneseen: Woah :D Ma tänan :)

Kaisa: Me kaalusime Ergoga sinu kutsumist, seega väga hea, et sa end pakkusid :P Kõlab nagu plaan ;)

Kaisa said...

indeed :)