Pages

Sunday, April 8, 2012

16


Mulle meeldib lilli kinkida ja mulle meeldib lilli saada. Sealjuures igal ajal ja igaks puhuks. Sest need on lihtsalt nii armsad. Ma igal kevadel mõtlen, et ma peaks vanaemaga läbirääkimisi pidama ja ühe osakese aiast kuidagi enda kätte allutama ja selle mingeid ilusaid lilli täis istutama, et ma saaks nende kasvamisest entusiastlikult blogi kirjutada, pilte teha ja siis lõpuks need kellelegi ära kinkida või tuppa vaasi tuua. Kuigi viimasel ajal kaalun ma lillede asemel näiteks porgandite, piparmündi ja melissi istutamist. Samas keegi pole väitnud, et ma ei võiks teha minipeenart + piparmündi-melissi-potikest. Asi on lihtsalt selles, et ma ei tea mida sinna istutada. Kui ma tõesti peaks nii kaugele jõudma, siis ma raporteerin teile ;)
Ja siiski, ma olen päris pikka aega mõelnud, et kui seni pole keegi mulle eriti lilli kinkinud (sünnipäevadeks vahel ja Marcus vahel toob lilli mulle), siis lõpetamisel on lootust. Üks peamisi põhjuseid, miks tasub üheksas klass lõpetada: inimesed tavaliselt toovad selleks puhuks lilli! :P
Mainiks siinkohal ära, et lilli kogun 21. juuni, eeldatavasti kooli aulas ja kellaaeg selgub täpsemalt lähiajal, kui ma juhuslikult oma eksamitest läbi ei kuku! (A)

No comments: