Pages

Monday, April 2, 2012

10

Tänane kehaline oli täitsa okinormi isegi, mulle täitsa meeldib meie praktikant. Ja pommivarjendiasendis tüdrukuid on ka äge vaadata kui võrkpalli mängitakse. Keemias oli chill tund, lihtne teema oli. Matemaatikas ei olnud eriti produktiivne tund. Eesti keeles ei toimunud ka midagi väga märkimisväärset. Geograafias uurisime tagumise pingi rahvaga metsavööndite piire. Ja saksa keeles olime niisama tüütud ja tegime midagi ebamäärast.

Tänane like läheb selle postitusega kokku, sest see on mu kohutavalt produktiivse päeva tulemus.


Geelpliiatsid on ägedad. Ma avastasin, et mul on neid ligikaudu 20 ja ilmselgelt on neid liiga vähe. Aga need on perfektsed, kui sul on tuju tõmmata pealkirjadele ilusaid jooni alla või kirjutada vihikusse ilusat ja korralikku konspekti. Ja kui on nii igav päev, nagu täna, siis saab matavihikusse mustreid joonistada, sest ma olen ikkagi nii artistlik. 

2 comments:

Eneken said...
This comment has been removed by the author.
Eneken said...

ehnäh... ma ütesin, et sa võiks joonistada ühe megasuure (no suure) geelpliiatsipildi, mille saaks ära raamida ja seina pihta panna... palun-aitäh!