Pages

Sunday, March 25, 2012

Paula lemmikblogid

Kui teiega nüüd päris aus olla, siis ma peaaegu ei loegi blogisid. Selleks, et kellegi blogi lugeda, peab mulle see inimene ise kas raskelt meeldima, väga hästi kirjutama, väga ilusaid pilte tegema või midagi sinnapoole. Miskit erilist peab selles blogis kindlasti olema. Asi polegi selles, et ma taotuslikult blogisid ei loeks, aga mul lihtsalt ei ole otseselt kusagilt sellist aega võtta, et otsida üles mingid superandekad ja fierce'id blogid. Ja ma pole piisavalt stiilitsikk, et stiiliblogisid lugeda.

Aeg-ajalt satun ma Merily blogisse, kui Facebookil ta jagatud viidet märkan. Ehk siis üks moeblogidest, mis mulle läbi aegade silma on jäänud ja täitsa meeldib - Sequin Magazine. Tal on alati vähe juttu, seega ei väsi lugemisest ära ja tal on ühtlasi superilusad pildid. Ja ta ise on ka otseloomulikult superilus.

Rohkem moeblogisid mulle silma pole jäänud. Mu lemmikblogi oli kunagi ja ilmselt oleks tänaseni, kui see veel eksisteeriks, mu ema blogi. Sest after all oli tema see, kes mu blogipisikusse nakatas. Ja ta oskab superhästi kirjutada. Mau. Pluss superhästi pilte teha.

Tuttavatest loen näiteks Eneli blogi, Aveliisi blogi. Loeks hea meelega tihemini, kui sinna rohkem postitusi ilmuks, Liisi blogi, mis on kinnine. Preili Marise blogi loen ka. Näiteks kiiruga La Dolce Vitas, kui Eneli mingist täiesti arusaamatust asjast räägib ja ma ka kursis tahan olla. Tegelikult kirjutab ta nii harva, et ma ei satu kunagi õigel ajal uue postituse peale ja saan neist alles kusagil koolis/linnas/anywhere else teada. Ja Liisu ilusate piltidega blogi jälgin ka.

Lisaks sellele meeldib mulle Jane blogi, sest kuidas mulle saakski mitte meeldida ta perfektne fotoblogi. Ja niisamuti on Eliise blogiga, ainult et lisaks ilusatele piltidele läheb tema blogi vaadates alati kõht tühjaks. Mis iseenesest pole ju halb :D

Siis jääb mulle Dashboardilt tavaliselt Leenu blogi silma, sest tal on alati ilusaid ja andekaid pilte. Eriti in love olen ma tema blogiga pärast seda, kui ta selle .gifi postitas:
Sorry, et ma selle pihta panin :$

Ja tegelikult loen ma aeg-ajalt kõiki niiumbes 100 blogi, mis mu reading listis on, aga enamasti sõltub kõik sellest, mis teie postituse esimene pilt on. See loeb päris palju. Niisiis, kõik keda ma followin - te olete juba iseenesest mu lemmikblogijad, sest somehow ma followin teid, kuigi ma blogisid ei loe :D Eriti. 

6 comments:

Jane Vako said...

Aww , ma ka siin .
Pean sind lihtsalt tänama selle eest , et sa nii tihti blogid , sest muidu mul oleks ausõna .. jubedalt igav ( eriti nende halbade ilmadega,mis praegu on & pole tuju midagi muud teha ).Aitäh-aitäh-aitäh!

J.

Paula said...

Oh Jane! Mulle meeldib blogi kirjutada ja veel rohkem, kui keegi seda tõesti lugeda viitsib. Seega mul on au omada nii andekat lugejaskonda ;)

Eliise said...

Aitäh viite eest! Saaks ma nüüd ainult vana hoo postitamises jälle sisse.. :)

Paula said...

Aga palun! Ootan huviga :)

Eneken said...

Mau... muidu päris palju pilte seal oli Marko tehtud :D AGA kui ma tagasi jõuan, siis sa aitad mul mu blogi uuesti püsti panna, sest ma ise tunnen sellest ka puudst... ja siis me saame võidu blogida, kraaka :)

Paula said...

Ma siiski kaldun arvama, et sina teed ka häid pilte, accept the compliment :D
Hehe, challenge accepted.