Pages

Wednesday, March 28, 2012

nymphadora

Üldiselt jaotuvad Paula päevad headeks ja halbadeks. Emotsioonide poolest. Ehk siis liigitamine käib selle emotsiooni järgi, mis on tugevam. Ja emotsioonid olenevad koolist, teistest inimestest, ilmast, sellest, kuidas mu juuksed hoiavad... Kõigest. Ja iga hommik nullib eilse tulemuse ära.
Niisiis hommikune muusikatund ei tekitanud mingit emotsiooni eriti. Ma vaatasin oma uusi keemiaülesandeid ja laulsin niisama aeg-ajalt kaasa.

Matemaatika oli muidu täitsa tavaline. Mõnes mõttes isegi väga positiivne, et mul tulid ülesanded ilusasti välja ja muidu oli ka kõik hästi. Aga tunni lõpus sain teada, et ma pean reedel tundi andma. Mitte, et ma nagu väga miskit lahedat seletada saaks, nagu näiteks midagi algebrast, nope. Ma pean lihtsalt mingid testid kätte jagama neile. Mul on üks natuke teine plaan ka, sest u know, mu like-listis on selline punkt ka, nagu "matemaatika". Seega, peale matat oli kõik üpris positiivne.
Siis olid saksa keel, kus me kirjeldasime pilte ja Oskar ütles, et ma olen ebanormaalne, et ma tean, kuidas öelda saksa keeles "põõsad" või "loomade eest hoolitsema" ja peale seda inglise keel, kus oli surprise test. Nagu ma hiljem Kalle käest kuulsin, siis selle nimi on pop quiz, mitte surprise test, seega, excusez-moi.
Ja siis oli kaks tundi eesti keelt, kus me rääkisime kirjandusžanritest ja mis oli muidu täiega huvitav ikka, aga nojah. Ühesõnaga eesti keel läks nende negatiivsete emotsioonide alla.
Siis nägin Kallet ja Joosepit, mis oli definitely positiivne. Siis sain süsti, mis iseenesest oli suhteliselt positiivne, aga kind of valus, seega a bit negatiivne ka. Ja kogu arstikülastus oli siiski kokkuvõttes positiivne, sest mul oli väga lõbus seal. Ja siis ma saatsin Joosepi trenni, mis oli muidu samuti positiivne, aga mul valutasid jalad kingadest, seega ma istusin jõe ääres ja lugesin (eelmine postitus). Niiet kõik negatiivsed emotsioonid taanduvad lõppkokkuvõttes positiivsetele, I guess. Alles gut!
Õhtul panin juuksevärviga over 9000 level võssa ja see on väga negatiivne, aga muidu läheb mul hästi. Pilt siia juurde on mõistagi enne värvimist.

Ahjaa, ma unustasin öelda, et mu blogi sai vahepeal 100000 vaatamist täis, yay.

No comments: